top of page
Vyhledat

Chcete mať opäť skvelú náladu a cítiť inšpiráciu?

Aktualizováno: 20. 11. 2019

Krásny a konečne slnečný pondelok želáme všetkým :) Dnes Vám prinášame tip, ako sa zbaviť pochmúrnej nálady, nechuti a nezáujmu a rozjasniť svoje dni.


Nie každý deň slnko svieti, ako sa hovorí a tak aj naša nálada máva rôzne premenlivé sfarbenia. Keď nás to ale už ťahá k tmavým kútom a čiernym myšlienkam, mali by sme rýchlo preladiť.



žena, ktorá vonia kvet


Na pomoc si môžeme pozvať prírodné riešenie vo forme 100% terapeutických éterických esenciálnych olejov doTerra, ktoré prostredníctvom aromaterapeutických techník a liečivých obsahov uzdravia nie len naše telo ale aj dušu.


Pozrime sa spolu na účinky týchto štyroch vybraných olejov a zmesí, ktoré okrem iného zlepšujú stav našej nálady a vracajú chuť do života :)






KADIDLO


- Nervozita, úzkosť, depresia, kožné problémy, infekcie, spomalenie a prehĺbenie dýchania, protirakovinový, imunita, bolesť sedacieho nervu, regenerácia buniek

Kadidlo bolo súčasťou náboženských obradov a používané na medicínske účely stáročia.


Jedným z darov kadidla je jeho chémia – seskviterpény - dokážu preniknúť do hematoencefalickej bariéry a zabezpečiť okysličovanie buniek pre optimálnu komunikáciu na bunkovej úrovni. V štúdii, ktorá už podnietila ďalší následný výskum, sa sesquiterpény ukázali, že zvyšujú počet určitých receptorov v mozgu a v súčasnosti sú považované za možné riešenie pri ochoreniach mozgu. Pokožka ošetrovaná sesquiterpénmi umožňuje polárnym zložkám ako je voda efektívnejšie preniknúť do hlbších vrstiev.


  • Utišuje uvoľňuje stres

  • Prechladnutie a chrípka

  • Posiľňuje imunitu

  • Starostlivosť o pleť

  • Zdravá produkcia bielych krviniek

  • Alzheimerova choroba

  • Parkinsonova choroba

  • Astma

  • Bronchitída

  • Jazvy,rany

  • Znižovanie nádorov




CITRUS BLISS Zmes kreativity




Pozdvihuje náladu, má dezinfekčné účinky, zabíja patogény vo vzduchu, podporuje imunitu, uvoľňuje stres a pôsobí proti kašľu.


Citruss Bliss od doTERRA® je občerstvujúca zmes, ktorá spája benefity citrusových esenciálnych olejov. Spájame mocné esencie divokého pomaranča, citrónu, grepu, mandarínky, bergamotu, tangerinky a klementínky a extrakt vanilky pre vytvorenie tejto jedinečnej a harmonickej zmesi. Zlepšuje náladu, odbúrava stres. Dá sa použiť ako čistiaci prostriedok, zmiešaný s vodou je Citrus Bliss dokonalým riešením pre dezinfekciu pracovných dosiek a iných povrchov, zatiaľ čo vydávačistú sladkú vôň


Zloženie

Wild Orange: Antidepresívny, Stimulant.

Lemon: Napomáha hojeniu, zvyšuje fyzickú energiu, je osviežujúci .

Grapefruit:: Antidepresívny, povznášajúci, prírodné diuretikum a zmierňuje úzkosť.

Mandarin: Vynikajúci pre zmiernenie stresu a podráždenosti, podporuje šťastie.

Bergamot: :Je povznášajúci a môže pomôcť z depresie

Tangerine: Dekongestíva(látky spôsobiace dočasnú úľavu od zapchania) lymfatického systému a diuretikum.

Clementine: Upokojujúci so sedatívnym účinkom.

Vanilla Bean Extract: Je upokojujúci a môže pomôcť zmierniť napätie.




PASSION



Aj vám chýba nakopnutie do života či nadšenie a vášeň? Je Váš život naplnený rutinou a nudou? Inšpirujúca zmes Passion je plná korenín a byliniek, ktoré prinesú nadšenie naspäť do Vášho života. Vyskúšajte skok padákom, výstup na jeden z našich štítov alebo nejakú inú adrenalínovú aktivitu ako nákupy. S Passion nájdete odhodlanie vyskúšať niečo nové a novuobjavíte radosť z tých jednoduchých vecí Vo vašom živote, ktoré sa niekedy zdajú príliš nudné. Spojenie škoricovej kôry, zázvoru, kardamónu, klinčeka a badiánu vytvára chemický profil, v ktorom je vysoká koncentrácia fenolov a a eterov, ktoré poskytujú zahrievajúce a obnovujúce účinky.

Použitie a hlavné účinky: Difúzujte ráno, aby ste deň začali s pocitom nadšenia a energie

Aplikujte na pulzné body a srdce počas dňa a budete sa cítiť inšpirovaní a vášniví

Difúzujte v práci, aby ste zažali tvorivosť, jasnosť a úžas Podnecuje pocity nadšenia, vášne a radosti




BALANCE


Každý občas zažíva pocity nespokojnosti a letargie. Táto drevitá vôňa Balance, döTERRA, uzemňovacia zmes, vytvára pocit pokoja a pohody. Dokonale zmiešaný smrek, ružové drevo, kadidlo a rebríček s kokosovým olejom na vytvorenie príjemnej vône, ktorá pomáha k pohode a pocitu rovnováhy.


Na pomoc si môžeme pozvať prírodné riešenie vo forme 100% terapeutických éterických esenciálnych olejov doTerra, ktoré prostredníctvom aromaterapeutických techník a liečivých obsahov uzdravia nie len naše telo ale aj dušu.


Pozrime sa spolu na účinky týchto štyroch vybraných olejov a zmesí, ktoré okrem iného zlepšujú stav našej nálady a vracajú chuť do života :)a masážne použitie.

Balance je zmesou olejov kadidlo, ružové drevo, modrý rebríček, smrek, ktoré vplývajú na celkový nervový systém. Ak sa človek cíti zmätený, nepokojný či pochybujúci, alebo bez pocitu celkového dobrého bytia, táto zmes môže byť výbornou možnosťou. Balance uzemňuje a napomáha regenerácii vnútornej aj vonkajšej. Je mimoriadnou zmesou najčistejších esenciálnych olejov, v danej kombinácii s vlastnosťami proti depresii, na úzkosť, ukľudňujúcimi, dobre pôsobiacimi na nervy, podporuje pankreas v produkovaní cukru a karbohydrátov, uvoľňuje bolesť v svalstve, zlepšuje koordináciu, pomáha bunkám si pamätať ako byť dokonalé.


Z emočného hľadiska je to olej ukotvenia. Keď sa cítime odpojený, vie byť nápomocná táto vynikajúca zmes k nášmu zastabilizovaniu

PS: Ak to tak cítite, veľmi nás poteší Váš like a prihlásenie na odber noviniek ivicentra dole v pätičke ❤️





❓Máte nezodpovedané otázky? Sme tu pre Vás!

☎️ Zavolajte nám na 0907 618 715, napíšte cez chat alebo facebook.

Všetky dōTERRA oleje a viac informácií o nich nájdete na našom blogu a e-shope.

180 zobrazení

Comments


bottom of page